İçeriğe geç

Ayarlar'dan bir AI Temsilcisini kalıcı olarak silme, silinen içerikler ve Sil düğmesinin kullanılamama nedenleri: etkin abonelik, son kalan temsilci, kullanıcı rolü veya Enterprise planı.

Bir AI Temsilcisini Ayarlar bölümünden kendiniz silebilirsiniz. Silme işlemi kalıcıdır ve temsilcinin tüm konuşmalarına erişiminizi kaybedersiniz. Bu nedenle Quickchat herhangi bir şeyi kaldırmadan önce onay ister.

Tek bir AI Temsilcisi yerine tüm Quickchat AI hesabınızı silmek için Hesabınızı silme bölümüne bakın.

  1. Ayarlar → Kuruluş bölümünü açın.
  2. Sayfanın altındaki Tehlikeli Bölge kartına kaydırın.
  3. Bu AI Temsilcisini sil düğmesine tıklayın.
  4. Onay iletişim kutusunu okuyun ve onaylamak için Sil düğmesine tıklayın.

AI Temsilcisini silmek, kimliği ve istemi, Bilgi Tabanı makaleleri ve AI Eylemleri dahil temsilcinin kendisini ve yapılandırmasını kaldırır. Konuşmalarına artık erişemezsiniz; ancak konuşmalar silinmez, daha sonra hesabınızı silseniz bile saklanırlar. Bunların silinmesini istemek için support@quickchat.ai ile iletişime geçin.

Bu işlem geri alınamaz. Temsilcinin tüm konuşmalarına erişiminizi kaybedersiniz ve Quickchat daha sonra temsilciyi geri yükleyemez. Yalnızca temsilcinin yanıt vermeyi durdurmasını istiyorsanız silmek yerine kanallarıyla bağlantısını kesin.

Bu AI Temsilcisini sil düğmesi Tehlikeli Bölge’de her zaman görünür, ancak bazı durumlarda devre dışıdır.

Yalnızca ücretsiz plandaki temsilciler doğrudan silinebilir. Temsilcinin ücretli aboneliği varsa iletişim kutusu önce aboneliği iptal etmeniz gerektiğini açıklar ve sizi doğrudan faturalandırma sekmesine götüren Faturalandırmaya git düğmesini sunar. Aboneliği orada iptal edin, ardından geri dönüp temsilciyi silin.

Hesabınızda her zaman en az bir temsilci bulunması gerektiğinden, son kalan temsilcinizi silemezsiniz. Önce başka bir AI Temsilcisi oluşturun, ardından artık ihtiyacınız olmayanı silin.

Kullanıcı rolünüz buna izin vermiyordur

Section titled “Kullanıcı rolünüz buna izin vermiyordur”

AI Temsilcisi silme işlemi kuruluş yöneticileriyle sınırlıdır. Rolünüz izin vermiyorsa düğme Kullanıcı rolünüz için mevcut değil ipucuyla devre dışı görünür. Hesabınızdaki bir yöneticiden işlemi sizin için yapmasını isteyin.

Enterprise planında düğme Bu AI Temsilcisini silmek için destekle iletişime geçin ipucuyla devre dışıdır. Enterprise hesaplarını ekibimiz manuel olarak siler. Bizimle iletişime geçin, işlemi sizin için yapalım.

İlk kurulumdan çıkarken, oluşturulan temsilciyi Sil ve geri dön düğmesiyle silme seçeneği de sunulur. Bu, burada açıklanan aynı kalıcı silme işlemidir ve yalnızca geri dönebileceğiniz başka bir AI Temsilciniz varsa sunulur.

Son güncelleme: